Известие

Collapse
No announcement yet.

Ех тази носталгия

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ех тази носталгия

Колеги здравейте,преди 6 години имах 33 1.7 16 в комби/тази която продава един колега сега/,и напоследък ме избива на някаква носталгия,и имам огромно желание да си купя 33 1.7 16вСмятам да започна търсенето,а и да видя тази на колегата Питбул.Идеята ми е колата да не е ежедневка а за кеф и човъркане,също така смятам да я направя с карбураториЗнам че ще имам вашата подкрепа,и най вече имам тази на Боби 33-човека 33-катой ще ми помага много със знанията си
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

в мобилето има 2 алфи 33 1,7 16в

Comment

Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщение
      в мобилето има 2 алфи 33 1,7 16в
      Видях ги ма не ме кефят

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

имам мерак за тая кюстендилската дето е 1400лв ама Кюстендил ми идва малко далече - 500км отиване и връщане.

Comment

имам мерак за тая кюстендилската дето е 1400лв ама Кюстендил ми идва малко далече - 500км отиване и връщане.
          Аз ако ходя да я видя все пак,ще ти пиша става или не

Comment

Mury, айде стягай една 33-ка и да те видим с нея на Италфеста.
            sigpic
            Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
            BMW E30
            BMW E36

Comment

Таз Кюстендилската ти казах, че на 900 ше я даде. Па и далече ти била ... аз от Варна до София и Пловдив ходих ... не е масова тая кола и трябва да грабиш докат има, па я изпускаш ... иначе ако чуя/разбера за 16-ка Мъри ше бъде уведомен.
              33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Като става въпрос за носталгия и аз съм в класацията
                И аз съм фен на карбураторите, но и на 1.7 16V...на мнение съм обаче че ако се прави тази конверсия към карбове специално на този мотор то трябва всичко да е перфектно иначе чупим мотора...с Дригата сме си писали по въпроса и стана ясно, че след 6000 оборора вместо да смуче започва да духа през карбовете...много е тънко...просто нямат настройване даже на мотор направен с такива(1.5 примерно)...виж като стане сичко "ток и жица" няма да има равен този мотор...но преди това трябва някой който разбира да сътвори едни калектори(всмукателни) между 16V главите и карбовететука пак могат да станат фалове...
                1991 ALFA 33 S 16V QV Permanent 4
                и делта

Comment

Ех, ех...
                  155 2.0 TS 8V
                  ex 33 1.4 imola - 3i3i

Comment

Още съм жив бре!Кажете къде е тая 33 ка и ще я открия и огледам.Даже и историята и ще разнища!
                    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                      Още съм жив бре!Кажете къде е тая 33 ка и ще я открия и огледам.Даже и историята и ще разнища!
                      за коя става въпрос?

Comment

за коя става въпрос?
                        Ами виж от къде съм
                        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

влени в http://www.mobile.bg и я веж там.Струва 1400лв.Пройзводство 1990.

Comment

Крис готвиш ли се за неделя да подкараме 33ките на срещата аз смятам да я поразходя баба алфа малко...... а за носталгията какво да ви кажа аз вече 33ката я карам 16 години е ръждата не и прости и на нея но така ли и иначе още потръпвам като запаля двигателя няма такъв звук като на боксера няма да го забравя никога......това мисля аз
                            alfa33 1.5 Boxer twin weber or Dell Orto DRLA40 105 hp/Quadrifoglio Oro 84

Comment

Тая Кюстендилската има газ и колега от града ми е каза, че е дроб ... така че ако се взима бий го през валута!

Валио ... цъкни едно телефонче в Неделя!!!
                              33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Working...
                              X